Wild vakantie avontuur in Afrika

Afrika staat al jaren op je bucket-list en je bent al een tijdje aan het dubben hoe je de woestijnen van Afrika wilt gaan beleven. Als autosport liefhebber kijk je graag de Dakar rally want je hartje gaat altijd sneller kloppen wanneer je de mannen door de woestijnen ziet bikkelen. Deze liefhebberij heeft tot inspiratie geleid om als vakantie avontuur de van oorsprong Afrikaanse Dakar route af te leggen.

De voorbereiding

Met je maten, die allemaal motorsport fanaten zijn, plan je de trip uitvoerig. Bij een wild avontuur als dwars door de Afrikaanse woenstijn te trekken is een goed voorbereiding onmisbaar. Waarom staat worksystem.nl op je lijst? Is de vraag van één van je maten. Goeie vraag! Om te beginnen hebben zij ruime keuze aan worksystemen die de reis een stuk gemakkelijker zal maken. Op worksystem.nl kun je zien dat er voor alles wel een slimme oplossing is bedacht. Een praktische manier van werken is bijvoorbeeld de dubbele laadbodem waardoor elke jeep ineens meer laadoppervlakte heeft. Het dubbel laadoppervlakte is zeer handig als je maar beperkte ruimte hebt om materialen kwijt te kunnen. Wat er ook kapot gaat onderweg, door de dubbele laadbodem heb je al je gereedschap beschikbaar.

Ook zijn er diverse handige systemen beschikbaar op worksystem.nl om in aan de binnenkant van de wagens zoveel mogelijk te verankeren. Dwars door de woestijnen scheuren zal er wild aan toe gaan dus is het slim hier op voorbereid te zijn. Worksystem.nl biedt diverse oplossingen voor het organiseren en verankeren van de inrichting in onze wagens.

Daarom staat worksystem.nl op de lijst samen met andere belangrijke zaken die onze ruige tocht door Afrika tot een groot succes zullen brengen.

De route

Jullie besluiten de historische route te starten in Afrika zelf, waar het avontuur jullie dwars door Algeria en Niger zal leiden om de route verder te volgen door het zuidelijke stukje van Mali en te eindigen in het zuid westelijke puntje van Mauritanië.

Het is veruit de gevaarlijkste Dakar route dus dit gaat op zijn zachts gezegd een spannende onderneming worden, maar met de goed doordachte voorbereiding durven jullie dat wel aan!

Aanbevolen artikelen