Reizen met bedrijven & scholen

Reizen op maat

Bedrijven
Doordat wij vanuit Timu Kota reizen op maat en voor peer-groepen organiseren zijn deze reizen perfect geschikt voor bedrijven. In overleg creëren wij een reis waar medewerkers/teams samen kunnen ontdekken wat uw bedrijf doet aan bijvoorbeeld MVO, ontwikkelingssamenwerking, eerlijke handel etc. Een IT team naar een computerproject in Ghana sturen, een groep designers naar een sieraden ontwerp project in Kenia, een groep verpleegkundigen naar een  ziekenhuis in Zuid Afrika, samen bedenken we de reis die perfect bij jullie past. Eerder reisden wij met Timu Kota voor bijvoorbeeld NICE International naar Gambia en maakten voor Oxfam/Novibs Emotive met jongerenwerkers en later met journalisten een reis naar de Palestijnse Gebieden.
Ook voor bedrijven organiseren we trainingen en mediatrajecten om de reizen heen.

         

Scholen/Groepen
Ook voor onderwijsinstellingen organiseren we reizen op maat. Met docenten of met een klas. Met een deel van de school op reis naar een land waar de school een project steunt, of juist nog niet.
Aan de hand van ons fondsenwerving-traject zamelen we samen met de school het deelnemersgeld in, zo houden we de kosten zo laag mogelijk. Ook bij deze reizen horen trainingen en een mediatraject op maat.