Palestina: Mensenrechten

Op zoek naar mensenrechten in de Palestijnse Bezette Gebieden en Israël. Kan dat eigenlijk wel? Bedoelen we niet: mensenrechtenschendingen? Nee! We gaan op deze bijzondere reis met mensen in gesprek die zich op een positieve manier inzetten voor hun land. Een bezet gebied, en dan positief? Kan dat? Jazeker! We gaan in gesprek met vredesactivisten, mensenrechtenorganisaties, politici, docenten, etc. etc.
Dit programma wordt op maat gemaakt voor de deelnemers die meegaan.

Heb je bijvoorbeeld speciale interesse in het bedrijfsleven, dan gaan we daar ook een bezoekje brengen. Bezoek je liever een school of een boerderij? Alles is mogelijk. Deze reis ontstaat namelijk door co-creatie: oftewel, zelf meedenken en meebeslissen!

Door bezoeken aan Jeruzalem, Bethlehem, Hebron, Jericho en Tel Aviv gaan we het land ontdekken en veel verschillende mensen ontmoeten. De woestijn, het strand, de Olijfberg en de Dode Zee zullen niet ontbreken. Maar met name de interactie met lokale mensen, hun verhalen horen en hen leren kennen, is het bijzondere aan deze reis.

Kun je dit aan? Heb je zin om zelf te creëren en samen de ideale reis te maken? Meld je dan snel aan!

Data
Deze reis vindt plaats in oktober 2014 en duurt 12 dagen.

Kosten
De reis kost 900 Euro 

Dit is inclusief eten & drinken, overnachtingen, vervoer ter plaatse, excursies volgens programma, Nederlandstalige reisleiding en trainingen voor/na de reis.
De reis is exclusief vliegticket, reisverzekering, visum en eventuele vaccinaties.

Heb je interesse in deze reis? Stuur ons dan een mailtje om je aan te melden!.