Palestina: Mensenrechten in het dagelijks leven

Israel en Palestina hoe zat dat ook al weer?
Hoe onoplosbaar is het probleem nu eigenlijk?

En hoe ziet die muur er echt uit?

jeruzalem
Wat ga je doen?

Samen met onze lokale partnerorganisatie AEI gaan we onderzoeken hoe er in het land gewerkt wordt rondom verschillende millenniumdoelen. We leggen dit vast aan de hand van blogs en foto’s.Wil jij lokale mensen ontmoeten? Spreken met Nederlanders, activisten, vrijheidsstrijders en werken met kinderen… Kortom: wil jij weten hoe het leven in de Palestijnse Bezette Gebieden eruitziet? Mensenrechten in het algemeen.

IMG_3413

Je gaat lokale mensen ontmoeten, spreken met Nederlanders, studenten, activisten, vrijheidsstrijders en werken met kinderen. Met leeftijdsgenoten ga je praten over hoe het is om in de Palestijnse bezette gebieden te leven. Zelf ervaren met je gastgezin hoe het is om te leven in een conflictgebied.
Je gaat verschillende lokale projecten en initiatieven bezoeken. Waar mogelijk meedraaien in een jeugdcentrum van Palestijnse vredesactivisten.
Tijdens de reis ga je naar Jeruzalem, Hebron, Tel Aviv en Jericho.

 

 LEES de blogs van de reis die gemaakt werd in oktober ’13 en december ’14.

Wat kost het?
De reis kost: €1500. Dit is inclusief vliegticket, luchthaven belastingen, eten & drinken, overnachtingen en vervoer ter plaatse, Nederlandse reisleiding en intensieve trainingen voor en na de reis. Bijkomende kosten zijn €150 voor de overige excursies, in de vorm van een aanbetaling.
In de krant
Exclusief
Je bent zelf verantwoordelijk voor een reisverzekering. Let op dat je paspoort nog minimaal 6 maanden geldig moet zijn op de datum van terugkomst.
Wil je deze reis graag als stage gebruiken of ben je verbonden aan een onderwijsinstelling en wil je studenten met Millennium Travels mee op reis sturen? Ook dat kan! Bekijk de algemene reisvoorwaarden op onze website.
Data
Eind mei 2015
Contact
Wil jij je aanmelden en meer weten over deze bijzondere reis?
Stuur dan een mail naar Ellen@timukota.nl

NB. Voor deze reis zullen wij continue opnieuw een veiligheidsanalyse doen. Van tevoren zal in samenspraak met de lokale representativiteit en ambassade en onze partners definitief een besluit worden genomen over de doorgang van de reis.