Handleiding

Richtlijnen gebruik platform
Het doel van ons platform is, erg simpel, informatie delen en mensen met elkaar verbinden.
Mensen ontmoeten met wie je samen op reis gaat, of anderen volgen tijdens hun bijzondere reis.
Maar je kunt ook in contact komen met mensen die (op een andere manier) ervaringen hebben met Millennium Travels en zo informatie opdoen voor jouw eigen wereldervaring!

Kan en mag alles op ons platform?
Nee. Het klinkt misschien een beetje suf, maar er zijn wel een paar regels. Alleen met deze afspraken kunnen we ervoor zorgen dat iedereen zich prettig voelt op ons platform. Het Millennium Travels team heeft het recht om alle onderwerpen, links, plaatjes en andere berichten te beoordelen en als wij dat nodig vinden, ze aan te passen of te verwijderen. We willen het gezellig en informatief houden, als je je daaraan houdt, hoef je je geen enkele zorgen te maken hoor!

We hebben de volgende regels opgesteld:
Wees jezelf (geen andere identiteit aannemen), eerlijk en respectvol naar elkaar toe. Hier is geen plaats voor ruzies enzo. Scheld, pest, maipuleer, vloek, etc. niet in je berichten: dan halen we ze eraf.

Wees voorzichtig met persoonlijke gegevens op het platform. Telefoonnummers plaatsen is niet slim, wees ook spaarzaam met het doorgeven van je e-mailadres. Via jouw profiel kunnen anderen jou mailen, zonder dat je mailadres bekend wordt. In plaats van je mailadres in een bericht kun je dus beter een link naar je profiel neerzetten

Het plaatsen van veel nietszeggende berichten is wel forumvullend, maar niet leuk voor de lezer. Liever niet dus.

Geen reclame graag. We zien al genoeg reclame overal en nergens. En houden er eigenlijk helemaal niet van, wil je wel reclame maken voor een sponsor van je deelnamegeld ofzo, overleg dan even met ons. Dan zorgen we voor een mooi plekje op het platform.

Iedereen kan meelezen op platform. Hou dat in je achterhoofd bij wat je vertelt. Via zoekmachines als Google zijn je berichten te vinden en dus echt voor iedereen zichtbaar.

Bedenk goed dat bepaalde informatie uit het projectland erg persoonlijk kan zijn. Houd dus ook rekening met de privacy van mensen die je tijdens je project hebt ontmoet.

Gewelddadige, provocerende en seksueel getinte berichten, links of plaatjes zijn verboden

Gebruik niet teveel hoofdletters, smilies of plaatjes in je berichten. In plaats van dat het je bericht duidelijker moet maken, wordt het een chaos, kort en bondig schrijven houdt de lezer vast en je bericht boeiend.

Plaats geen mega foto’s. Dat is nergens voor nodig en een klein plaatje neemt minder ruimte in. Gebruik zo mogelijk de [thumb]-functie in de blogmogelijkheid. Plaats je grote versie foto’s op je Facebook en verwijs daar gerust naar in je blogs.

Het is handig te vertellen waar je informatie vandaan hebt. Je kunt bijvoorbeeld een link in je blog plaatsen waardoor mensen kunnen doorklikken. Kijk uit met teksten van anderen, er kan copyright op zitten, plaats in ieder geval de naam van de schrijver/zanger etc. bij je quote.

Je bent zelf verantwoordelijk voor wat je geschreven hebt, ga ook daarom zorgvuldig met je wachtwoord om en verander het regelmatig.

Millennium Travels is niet verantwoordelijk voor dingen die buiten ons platform om worden geschreven, aangeboden of doorgegeven.

Soms passen we berichten/blogs een beetje aan. Dan halen we taalfouten of grammatica fouten eruit. De inhoud blijft nog steeds van jou hoor!

Als door een gebruiker één of meerdere van bovenstaande richtlijnen niet worden nageleefd, hebben wij het recht om je toegang te ontzeggen tot ons platform.

Mocht je vragen of opmerkingen over deze richtlijnen hebben of valt het je op dat iemand zich niet aan deze richtlijnen houdt, kun je altijd met ons mailen.

ENNEH TOT SLOT:
Veel plezier en actie toegewenst op ons platform!