door

Maud in Kenia (2)

5 januari 2015 in Blogs, Geen categorie, Kenia Live, Kijk mee

De eerste week (2/2)

Ik wil ook nog even kort iets vertellen over de prachtige kerkdienst die wij vanochtend hebben bijgewoond in de oudste kerk van Nairobi. Naast dat ik de kerk er zelf erg mooi uit vond zien was de sfeer die er hing echt heel aangenaam en warm. Ik voelde mij dan ook direct heel erg welkom. We zijn verspreid door de kerk gaan zitten om ons op die manier te mengen tussen de lokalen. Tijdens de dienst heb ik zo onwijs genoten van het mooie gezang van het koor, echt prachtig! Het fijne was dan ook dat er tv-schermen waren waarop we de tekst van de liederen konden meelezen en zo ook makkelijk konden meezingen. De rest van de dag hebben we lekker in de tuin gezeten en hebben ons voor zover dat gaat voorbereid op komende week. Je merkt dat er een gezonde spanning begint te komen en dat we allemaal erg benieuwd zijn wat komende week ons gaat brengen.

Maud van Steen

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *