door

Maud in Kenia

5 januari 2015 in Blogs, Geen categorie, Kenia Live, Kijk mee

De eerste week (1/2)

Het is moeilijk voor te stellen dat het een week geleden was dat we door de kou naar schiphol gingen op weg naar het warme Kenia. Afgelopen week is echt voorbij gevlogen. We hebben zoveel bijzondere en mooie momenten meegemaakt met elkaar. Vandaag was een dag om even bij te komen van de vele indrukken van afgelopen week. Het was dan ook fijn dat hier vandaag genoeg tijd en ruimte voor was. Tijdens het rondje van de dag hebben we allemaal onze hoogtepunten van afgelopen week met elkaar gedeeld. Opvallend vond ik dat iedereen de week toch weer heel anders heeft ervaren en hele andere hoogtepunten heeft beleefd. Dit bracht mij ook weer op hele andere inzichten.

Mijn eigen hoogtepunt van afgelopen week vond ik moeilijk toe te spitsen op een activiteit of gebeurtenis die ik het allerleukst vond. Ik heb de hele week als heel indrukwekkend ervaren met onwijs veel mooie en leerzame momenten. Het voelt ook alsof we elk moment nuttig hebben besteed om zoveel mogelijk Kenia te kunnen zien en te ervaren.

Maud van Steen )

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *