door

Rawati is terug uit Bethlehem

5 januari 2015 in Blogs, Geen categorie, Israel Live, Kijk mee, Palestijnse bezette gebieden Live

Sinds een paar dagen ben ik weer terug in mijn oude vertrouwde Apeldoorn. De reis lijkt ondertussen net een droom. De instanties die wij bezocht hebben, de mensen die wij gesproken hebben, lijken erg ver weg. Naderhand ben ik nog steeds een beetje overrompeld door alle ervaringen van de reis, toch begint langzamerhand een verhaal zich te vormen in mijn hoofd. De ervaringen beginnen een plekje te krijgen in mijn puzzel. Nog steeds ben ik er niet uit, maar ik vind ons zodanig onderlegd dat wij zeker onze eigen ervaringen en gedachten kunnen delen over het conflict Palestina Israƫl.

Rawati Letwory

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *