door

Terug uit Palestina

5 januari 2015 in Blogs, Geen categorie, Kijk mee, Palestijnse bezette gebieden Live

Reizen is het enige waar je voor betaalt en rijker van wordt.

Het is nu drie dagen sinds ik terug ben, en om eerlijk te zijn moet ik mezelf nog steeds knijpen om er zeker van te zijn dat ik de afgelopen twee weken niet gewoon verbeeld heb.
Ik kan met heel mijn hart zeggen dat ik rijker van deze reis ben geworden. Rijker in kennis, in liefde, in vriendschappen, in nieuwsgierigheid en in compassie en in barmhartigheid. Er zijn geen worden die kunnen uitdrukken hoe bijzonder deze reis voor mij is geweest. Het is iets wat je zelf moet ervaren en wat een stempel op je hart achterlaat voor de rest van leven.

Larissa Amzand

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *