door

Heerlijke dag in Bethlehem

2 januari 2015 in Blogs, Geen categorie, Israel Live, Kijk mee, Palestijnse bezette gebieden Live

De dag begon heerlijk, het zonnetje scheen, de wind waaide niet, dus het was lekker warm. We zo’n vandaag naar Artas Village geweest, hier liggen de waterbronnen van Bethlehem gebouwd in de tijd van koning Solomon.

Ik vond het apart om te horen dat de bronnen ooit tot de nok vol zaten, maar dat de meeste van de kanalen nu door de bezetting afgekapt zijn. Het hoogtepunt van mijn dag vond ik wel de traditionele dans die voor ons werd opgevoerd door een groep kleine jongens. Wat ik nog leuker vond was dat ze na afloop de tijd namen om ons geldig ook een paar passen te leren.

 

Larissa

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *