door

Kracht op de muur

2 januari 2015 in Blogs, Geen categorie, Israel Live, Kijk mee, Palestijnse bezette gebieden Live

Gister, eerste kerstdag, was een behoorlijk leuke dag waarin familie, vriendschap en vertrouwen centraal stond.

Vanochtend werd ik wakker met nogal weinig enthousiasme voor wat de dag zou brengen, mijn creativiteit was nergens te bekennen. Het plan was vandaag om graffiti op de muur te spuiten en een boodschap voor de Palestijnse mensen achter te laten vanuit Nederland.

Toen we eenmaal begonnen met het creƫren van dit concept merkte ik dat ik eigenlijk heel erg enthousiast werd.

Het mooiste vond ik wel om van een Palestijnse bewoner te horen, die tegenover de met woont, te horen wat zij van onze kunstwerken vond en dat zij er inspiratie en kracht uit haalde. Ik vind dat heel bijzonder om te horen omdat ik in eerste instantie er niet zo bij stil had gestaan dat onze creatie echt iets zou beteken voor de mensen hier.

Larissa Amzand

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *