door

Naar Kaniaaaaa

29 december 2014 in Blogs, Geen categorie, Kenia Live, Kijk mee

Vooruitblik Kenia

Het is een dag voordat ik kennis ga maken met de meiden van de Kenia reisgroep. Ik heb op Facebook al een aantal dingen gezien en opgezocht over mijn reisgenoten maar ben toch heel nieuwschierig naar iedereen. Ik heb altijd al naar Afrika willen gaan om daar iets te kunnen beteken voor de mensen. En hoop dan ook dat we, door het geven van workshops, leerlingen van scholen een leuke dag kunnen geven.En dat ze daar nog lang en met veel plezier aan terug kunnen denken.Ik ben heel benieuwd naar het mooie Kenia en haar gastvrije inwoners. Ik denk dat de mensen daar ons veel kunnen leren over geluk, tevreden zijn en dat we iedere dag aan het denken gezet worden over allerlei dingen. Ik verwacht dat de verhalen mij aangrijpen. En hoop dat we dit met alle meiden, met een lach en een traan, goed kunnen bespreken en verwerken.En dan natuurlijk Oud en Nieuw. Hoe zou dat zijn met mensen die ik nu nog niet ken, tijdens z'n bijzondere reis?Ik ben dus vooral heel benieuwd naar alles en iedereen. En heb er super veel zin in!

Groetjes Linda.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *